Fotballsko med skruknotter

Det kan være vanskelig å velge riktige fotballsko. Dersom man tar utgangspunkt i egne føtter, samt i underlaget man skal spille på vil man imidlertid være et godt stykke på vei. Hvilke egenskaper man foretrekker bør også være avgjørende for valg av sko. Svært forskjellige underlag gjør det umulig å finne en allround fotballsko, selv om noen sko kan benyttes på flere underlag. I denne artikkelen ser vi nærmere få fotballsko med skruknotter. Sko med faste knotter kan du lese om i artikkelen fotballsko for gressbaner, mens du i artikkelen valg av fotballsko finner utfyllende informasjon om hvordan du velger riktige sko (linker nederst i artikkelen). Her kan du enkelt og gratis sammenligne priser på sko. det kan være mye penger å spare. Her finner du rimelige fotballsko.

Nike Tiempo Legend III
En klassisk fotballsko fra Nike som er et utmerket valg uansett hvor på banen du spiller. Mykt kenguruskinn gir både god passform, samt en svært god ballfølelse. Det myke skinnet former seg til de fleste føtter og sørger for god komfort. Demping i sålen sørger for ytterligere komfort, mens forsterker hælkappe sørger for beskyttelse og fotballsko med god holdbarhet. SG knotter gir sko med god stabilitet og godt grep på myke og bløte gressbaner. Alt i alt er dette fotballsko som vil egne seg for de aller fleste. Dersom du skal investere i sko med skruknotter er denne modellen fra Nike absolutt et bra valg. For en pris på 1200 – 1500 kroner får du en klassisk og komfortabel fotballsko med god følsomhet.

Nike Mercurial Vapor 6
Dette er foreløpig den nyeste utgaven i denne serien og dette er virkelig fotballsko av høy kvalitet. Overdelen i Teijin-skinn sørger for sko med god passform og komfort, mens en forsterker hælkappe sørger for beskyttelse. Nike sin Flywire teknologi gir fotballsko som både er lette, samt har god fleksibilitet. Yttersålen er laget av glassfiber og således svært solid. SG-knotter gir sko med godt grep på våte og myke gressbaner. For å spare vekt er det faktisk laget hull i knottene, noe som er et godt eksempel på hvor gjennomførte sko vi her snakker om. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Prisen varierer en god del og alt etter hvor du handler kan du ende opp på begge sider av 2000 kroners grensen. Denne modellen fra Nike er et godt valg for deg som ønsker moderne, fancy og tekniske fotballsko.

Adidas World Cup
Her har vi fotballsko som virkelig står for tradisjon og kvalitet. Sko som har blitt benyttet av toppspillere i årevis, tilsier at vi snakker om svært høy kvalitet. Den klassiske overdelen i svært mykt kenguru skinn gjør dette til en fotballsko som sitter utrolig godt på foten. En slik overdel gir også svært god ballfølelse. Videre er denne modellen foret med nylon for lenger levetid. Ekstra støtte til fotbuen gir ytterligere komfort, mens SG-knotter sørger for sko med optimalt feste. Legg merke til at vi har snakker om fotballsko som presterer aller beste på svært mykt underlag. Alt i alt er dette en virkelig klassiker som fremdeles kan konkurrere med mer avanserte modeller. Til en pris like i overkant av tusenlappen får man fotballsko som egner seg til en hver posisjon på banen og som virkelig gir mye igjen for pengene.

Adidas F50 adizero 
En av svært mange gode fotballsko i denne serien fra Adidas. Overdelen i et nyutviklet syntetisk materiale gir redusert vekt, samt en fantastisk god ballfølelse. Asymmetrisk snøring gir større trefflate på vristen, mens yttersåle med SprintFrame sørger for ytterligere vektreduksjon og god stabilitet. Videre kan det nevnes at det medfølger to par innersåler. En som gir fotballsko med komfort, samt en som gir enda lettere fotballsko. Dette er moderne og tekniske sko med flott design. Til en pris i overkant av 2000 kroner får du sko som lar deg prestere optimalt også under vanskelige forhold. Dette er først og fremst fotballsko for den tekniske og hurtige spilleren som gjerne betaler for det lille ekstra.

Puma V 1.08 SG
En fotballsko fra Puma som konkurrerer med de aller beste modellene. Overdelen er laget i et svært mykt og svært lett tekstilmateriale, noe som gir lette sko og god ballfølelse. Overdelen er i tillegg forsterket med microfiber, noe som gir god holdbarhet. Puma AptoLast sørger for svært god passform og utmerket komfort, mens asymmetris snøring gir fotballsko med større treffpunkt på vristen. Videre har skoen såle av karbon, noe som presser vekten ytterligere ned. SG-knotter av god kvalitet sørger for godt grep på mykt og bløtt underlag. Med en pris på om lag 1500 kroner er dette et godt kjøp for alle som ønsker en teknisk og lett fotballsko med usedvanlig flott design. Dette er først og fremst sko for spillere som profiterer på teknikk og hurtighet og som er villige til å betale noen ekstra kroner for best mulig fotballsko.

Fotballsko for gressbaner
Fotballsko til kunstgress og grus
Fotballsko innendørs
Valg av fotballsko
Sko - Om bruk og vedlikehold
Sko modeller