Fotballsko til Naturgress

Når nye fotballsko skal kjøpes gjelder det å holde tunga rett i munnen. Et enormt utvalg kan gjøre valget vanskelig, men naturligvis er det store utvalget først og fremst en fordel for oss kunder. Det gjør det mulig å finne gode fotballsko som passer til akkurat din fot og til din bruk. En god allround fotballsko som kan benyttes på alle underlag er det dessverre umulig å oppdrive, men det finnes sko som kan benyttes på flere underlag. I denne artikkelen skal vi se nærmere på fotballsko med faste knotter som først og fremst er beregnet til bruk på naturgress. I artikkelen kjøpe fotballsko, finner du tips og informasjon om hvordan du finner sko som er riktige for deg. Vi anbefaler alle å sammenligne priser før man kjøper nye fotballsko, det er store variasjoner og mye penger å spare. Her finner du rimelige fotballsko.

Adidas F50 adizero
Dette er en kostbar men likevel svært populær fotballsko som flere av verden beste fotballspillere benytter. Det kommer stadig nye modeller på markedet, men alle skoene i denne serien har de samme egenskapene. Ekstremt lav vekt, god stabilitet, samt en fantastisk touch gjør dette til noen av verdens beste fotballsko. Faktisk er dette sko som kun veier fra og 160 gram og nedover!

FG-knottene er plassert i et triangulært system som skaper økt akselerasjon og som samtidig sørger for nødvendig stabilitet. Vær oppmerksom på at dette er fotballsko som kun er laget for bruk på naturgress. Videre sørger asymmetrisk snøring for en bred og god trefflate, mens supelight innersåle er med på å redusere vekten. Det er på mange måter overdelen som gjør dette til fantastiske fotballsko. Utrolig lett mikrofiber sørger for lav vekt, men først og fremst for en utrolig god ballfølelse. Alt i alt er dette usedvanlig gode fotballsko som anbefales for den tekniske og hurtige fotballspilleren. Vær imidlertid oppmerksom på prisen som varierer fra rundt 2000 til nærmere 4000 kroner. Det er stor prisforskjell på de forskjellige modellene og for de fleste er det unødvendig å betale tusen kroner ekstra for å få en fotballsko med en redusert vekt på 20 gram. Vår anbefaling er å velge de rimeligste modellene. De er mer enn gode nok til 99.99 prosent av verdens fotballspillere.

Adidas Copa Mundial
En virkelig klassikker som har vært en av verdens mest populære fotballsko i nærmere 30 år. Det klassiske utseende forteller om fotballsko uten dagens mer eller mindre nødvendige teknologi og fancy egenskaper. Dette er rett og slett ekte fotballsko som fremdeles holder svært høy kvalitet. Passformen er muligens det største fortrinnet til Copa Mundial. Overdelen er nemlig laget i 100 prosent kenguruskinn, noe som gir svært god komfort og fotballsko som former seg til foten.

12 svært slitesterke knotter sørger for sko med lang levetid og god stabilitet. Alt i alt er dette ypperlige allround fotballsko. Uansett hvilken posisjon man spiller i vil Copa Mundial være et bra valg og for rundt tusenlappen får man fotballsko med utrolig bra holdbarhet. Dette er definitivt sko som anbefales for alle. Kort fortalt får man klassiske fotballsko med god kvalitet og holdbarhet til en svært fornuftig pris.

Adidas Predator Powerswerve
Adidas Predator er en av verdens mest populære fotballsko og det finnes en rekke modeller å velge blant. Modellen Adidas Predator Powerswerve er svært gode fotballsko som både kan benyttes på naturgress, samt på nyere kunstgressbaner. Dette er sko med den populære Predator konstruksjonen og overdel i kenguru skinn. Det sørger for god kontroll, samt ypperlig komfort. Powerpulse teknologien er det store fortrinnet til denne modellen. Den sørger fotballsko som gir ekstra god kontroll og kraft i skudd og pasninger. Videre gir asymmetrisk snøring større kontaktflate, mens en ekstern hælkappe sørger for god støtte. Traxion HG knotter sørger for fotballsko med svært godt grep. Alt i alt er dette fotballsko som gir deg mye for pengene. For deg som foretrekker egenskaper som kraft og skru i skudd/pasninger er dette fotballsko som virkelig anbefales. Prisen varierer en god del, men ligger stort sett fra 1000 – 1500 kroner.

Umbro Stealth II 
Dette er en fotballsko som gir en noe uvanlig men likevel svært ettertraktet kombinasjon av egenskaper, nemlig komfort og fart. Til tross for lav vekt er dette sko med god passform og overraskende god komfort. Overdelen er konstruert i tynt mikrofiber skinn, mens sålen er laget for å gi foten god støtte og stabilitet. Innersålen er også laget med tanke på komfort og støtte. Dette er med andre ord fotballsko som tar vare på føttene dine. Samtidig gir det tynne skinnet en svært god ballfølelse. Knottene i front er runde, mens det er benytter bladknotter bak. Dette gir sko som takler de fleste forhold og som gir godt fraspark. Videre er knottene forsterket for å tåle hard belastning og hardt underlag. HG knotter gir fotballsko som også kan benyttes på kunstgress, noe som betyr at man får mye sko for pengene. Alt i alt er dette fotballsko for deg som både spiller på natur og kunstgress og som gjerne betaler litt ekstra for komfort og ballfølelse. Prisen ligger i overkant av 1500 kroner, noe som vi anser som rimelig for svært gode sko.

Puma King Diego Finale 
Dette er en fotballsko laget som en hyllest til verdens beste fotballspiller, Diego Maradona. Det elegante og klassiske designet til Puma King fotballsko er ivaretatt, samtidig som Maradonas nummer 10 og signatur er tatt med. Selve skoen har en overdel i mykt kenguru skinn og sammen med en svært god passform er det noen av årsaken til at dette er en svært populær fotballsko. God demping og forsterket tupp er andre kvaliteter og sammen med en såle som er anatomisk utformet etter foten gir det rett og slett usedvanlig behagelige sko. FG knotter gir godt feste og godt stabilitet på gressbaner, men betyr samtidig at dette er fotballsko som kun egner seg på naturgress. For om lag 1500 kroner får man fotballsko med usedvanlig god komfort og passform. Uansett hvor på banen du spiller, så er dette et godt valg. Puma King er fotballsko som anbefales.

Nike CTR360 Maestri 2 Elite
Dette er først og fremst fotballsko for deg som ønsker topp kvalitet og som gjerne betaler for dette. Overdel i det tekniske/syntetiske materialet Kanga Lite gir de samme egenskapene som skinn, men dette stoffet absorberer mindre vann og er i tillegg svært lett. Asymmetrisk snøring gir sammen med Control Pads på vristen en fantastisk ballfølelse. Yttersåle i karbonmateriale sørger for lette og solide sko, mens 14 FG knotter sørger for fotballsko med godt grep og god stabilitet på gressbaner. Innersålen er laget av velkjente materialer av høy kvalitet og dempingen fungerer svært godt. Innsiden av hælen er utstyrt med en slitesterk pute som beskytter mot gnagsår og som sørger for ytterligere komfort. Nike tilbyr her en fotballsko som har det meste. God komfort, god ballfølelse, presisjon, samt god holdbarhet er noen av egenskapene til denne modellen. Kort forklart en utrolig god fotballsko, noe det for så vidt også bør være til en pris i overkant av 3000 kroner.