Skobutikk På Nett

Her finner du en kort omtale, samt lenker til gode skobutikker på internett. Leveringsbetingelser, utvalg, priser og byttemuligheter er elementer vi har lagt vekt på når vi vurderer en skobutikk på nett. Flere tips og skobutikker finner du i oversikten Nettbutikker

Heppo.no
Heppo er en populær skobutikk på nett. De har et stort utvalg og fokus på rimelige priser. Prisgaranti, gratis betalingsutsettelse, samt meget gode ordninger for bytte av sko er noen av fordelene med Heppo og dette er definitivt en skobutikk som anbefales. Stort pluss for en meget god og oversiktlig nettbutikk som gjør det enkelt å kjøpe sko online.

Utvalg 
Heppo er en skobutikk med godt utvalg og du finner blant annet merkevarer som Adidas, Nike, Reebok, Lacoste, Hummel, Dr Martens, Puma, Keen og Salomon. Faktisk tilbyr Heppo mer enn hundre forskjellige merkevarer. Dette er i tillegg en skobutikk med et godt utvalg også når det gjelder forskjellige typer sko. Blant annet finner du et godt utvalg av fjell og tursko, samt av joggesko og løpesko. Videre finner du et godt utvalg sko for innendørs trening og idrett. Dette er bare en liten del av utvalget og walking sko, pensko, støvletter, barnesko, med mer finner du også på Heppo.no. Dette er enkelt og greit en nettbutikk som har det aller meste innen sko, i god kvalitet.

Priser og betingelser
Med tanke på valg av størrelse og passform kan en skobutikk på nett være et dårlig valg, men dette har Heppo løst ved å tilby enkel, samt gratis frakt og bytterett. De betaler alltid frakten uansett verdi på din ordre og de betaler også frakten ved et eventuelt bytte og dermed er du sikret å få riktig størrelse og passform. I denne sammenheng bør du legge merke til Heppo sitt tilbud om ekspress bytte av sko, noe du kan lese mer om på deres nettsider.

Videre nevner vi at Heppo sender varene dine innen 1-3 dager og dermed vil du få dine nye sko kjapt og fritt levert. Når det gjelder priser er Heppo opptatt av å holde disse lavere enn andre skobutikker på nett og dette er et uttalt mål. De har derfor innført en prisgaranti som betyr at de betaler mellomlegget dersom du finner samme sko til lavere pris oss en konkurrent. Til slutt nevner vi at Heppo tilbyr deg flere betalingsalternativ som Visa og Mastercard, delbetaling, kredittkjøp og faktura. Blant annet er mulighetene til kostnadsfri betalingsutsettelse gode.

NB: Heppo har blitt solgt og har nå skiftet navn. Omtale av den nye butikken kommer snart. Da kommer det også en omtale av den populære butikken Bare Sko


Brandos.no
En populær skobutikk er i høyeste grad også Brandos. Det skyldes i stor grad hyggelige priser, god service og ikke minst Norges største utvalg av sko. Av flere skobutikker på nett er dette definitivt en av de beste og på Brandos vil de aller, aller fleste finne det de leter etter.

Utvalg
Brandos er en skobutikk med et særdeles bra utvalg. I skivende stund kan du velge mellom hele 372 merker og nærmere 17 000 produkter. Salomon, Nike, Puma, Adidas, Viking, Columbia, Lundhags, New Balance og The North Face. På Brandos.no finner du de aller fleste kjente og ukjente merkenavn. Brandos er også en skobutikk som tilbyr et godt utvalg av forskjellige typer sko, også for deg som er aktiv. Blant annet finner du mer en 150 forskjellige løpesko, et stort utvalg hiking og fjellsko, samt fotballsko, håndballsko og vintersko, med mer. Kort forklart er dette en skobutikk der du finner det aller meste.

Priser og leveringsbetingelser
Du kan velge mellom kortbetaling, postoppkrav, faktura, PayPal og delbetaling. Ved faktura forfaller denne etter 14 dager, mens du kan lese mer om delbetaling på Brandos.no. Legg merke til eventuelle gebyrer som blir lagt til prisen ved denne typen kredittkjøp. Legg også merke til PayPal som er et enkelt, sikkert og godt betalingsalternativ. Prisene du skal betale er for øvrig forholdsvis rimelige og også Brandos tilbyr sine kunder en prisgaranti.

Også Brandos gir deg gratis retur og bytterett i 30 dager, noe som gjør at du risikofritt kan kjøpe sko på nett. Riktig Størrelse og ikke minst riktig passform er naturligvis det viktigste når du kjøper sko og gratis bytterett er en betingelse for at det skal svare seg å velge en skobutikk på nett. Når det gjelder levering vil du vanligvis motta sko bestilt fra Brandos innen 4-7 dager. Ellers anbefaler vi at du alltid leser betingelser før du bestiller varer på internett. Legg da spesielt merke til betingelser for retur og bytte.

Kjøpe Sko på Brandos.no
Brandos er definitivt et godt alternativ dersom du er på jakt etter skobutikk på nett. Oversiktlige nettsider, gode betingelser for bytte, rimelige priser og ikke minst et særdeles bra utvalg gjør at vi mer enn gjerne anbefaler Brandos.no. Her finner du nettbutikken


ECCO Sko
For de aller fleste er merkenavnet ECCO synonymt med kvalitet og nå er den offisielle nettbutikken åpen i Norge. Det er en oversiktlig nettbutikk med norsk språk, godt utvalg og gode leveringsbetingelser. Blant annet kan vi nevne gratis frakt på alle bestillinger, 28 dagers retur- og bytterett, samt flere betalingsalternativ som bankkort, kredittkort, PayPal og muligheter til betalingsutsettelse.

Når det gjelder utvalget, så er det preget av kvalitet til det vi vil betegne som fornuftige priser. Her finner du alt fra party og pensko til varme Boots og andre vintersko. Ellers tilbyr Ecco et meget godt utvalg sko for deg som er aktiv utendørs. Barnesko, herresko eller damesko? Du finner alt oss Ecco som i nesten 50 år har produsert sko, med fokus på kvalitet, komfort og passform. Her finner du nettbutikken

Outnorth.no
Outnorth er en nettbutikk som selger det aller meste innen friluftsliv og turutstyr. Det inkluderer et godt utvalg sko som kan måle seg med mange tradisjonelle skobutikker. Høy kvalitet til fornuftige priser er en betegnelse som passer godt på Outnorth som blant annet kjører en rekke gode tilbudskampanjer.

Fokus på friluftsliv betyr naturligvis at dette er en nettbutikk med godt utvalg av fjellsko og vi kan nevne merker som Mendl, Haglöfs, Lundhags, Ecco og Salomon. Videre inneholder nettbutikken et greit utvalg av løpesko, samt vintersko og støvler. Skotilbehør, skolisser og skosåler finner du også på Outnorth.no. Her finner du nettbutikken
Ellos er velkjent for de aller fleste og dette er mye mer enn en skobutikk på nett. Klær, sko, spill, skjønnhetsprodukter og ting til hjemmet er noen av produktene de tilbyr. Til tross for et forholdsvis beskjedent utvalg av sko har vi valgt å anbefale Ellos.no, noe som først og fremst skyldes priser. På Ellos kan du nemlig gjøre et virkelig kupp, først og fremst gjennom de store og gode kampanjene de kjører.

Utvalget er som nevnt ikke veldig stort, men du kan velge blant flere hundre forskjellige sko og deres sortiment inneholder blant annet boots, tursko, walking sko, samt løpe og joggesko. Blant merkenavnene finner du Caterpillar, Viking, Adidas, Reebok, Puma og Nike. Legg Merke til at Ellos ikke tilbyr deg fri retur/bytt, noe som betyr at du bør kjenne til sko, merke og modell før du bestiller. Her finner du Ellos sin nettbutik med sko.